2011. január 20., csütörtök

SZÉGYEN!!!!


Hogy van képe erre a Város vezetőségének??? És nem tűnik fel senkinek ez a förmedvény? Várjuk a túristákat, akikből elvileg a Város élne...
Van mit fotózni... 



5 megjegyzés:

  1. Legalább helyesen fogalmazni tanuljon meg a kedves blogger úr, arra célzok, hogy a következő mondat értelmetlen: "Hogy van képe erre a Város vezetőségének???" talán inkább a következőképpen hangzana jól: "hogy van képe ehhez a város vezetőségének???"

    VálaszTörlés
  2. Ismét én...most olvastam vissza a blogot egészen 2010 szeptemberéig. Máshoz sem ért a kedves szerkesztő, mint a városvezetést szidni, a leg lerobbantabb helyekre elmenni, és fotózni, majd publikálni, hátha valaki ráklikkel az oldalra, és elmegy a kedve Szentendrétől, pedig hát minden városnak meg van az árnyoldala, itt is sok tennivaló van, de NE csak ezt lássa már a blogger úr..elég sivár élete lehet annak, aki csak a negatívumokon rágódik, nem pedig tesz azért, hogy jobb legyen, no és persze pozitívan fogja fel az életet...de ez a blog, na ez a szégyen..

    VálaszTörlés
  3. Szerintem meg az a szégyen, hogy az adóforintjainkat a politikusok zsebre teszik és emiatt néz ki a város úgy, ahogy. Olyan döntéseket hoznak amik hátrányosak, ha pedig valamit fejlesztenek azt saját érdekből. Egyébként a képek meg magukért beszélnek, nincs mit hozzáfűzni. Ez van, nem? Nem kell semmiféle lerobbant helyre menni, egy egyszerű idelátogató turista is ugyanezt látja a Fő tér felé vezető úton... vagy a Duna korzón az omló vakolatú önkormányzati tulajdonú épületeket. Persze, hogy vannak jó dolgok is a városban, de azt megírják az újságok, ezt is meg kell valakinek. Üdv.

    VálaszTörlés
  4. Persze, emiatt írtam, hogy ez minden ország minden városában jellemző..volt már a tisztelt címzett Barcelonában? Igazán híres, és gyönyörű város, mégis tudnék mellékelni olyan képet, hogy elállna a szava. Én a stílust bírálom, ahogyan írja ezeket. Az Óvárosban lakom az Iskola utcánál, viszont unokatestvérem pont a Fehérvíz utcában a Püspökmajori Lakótelepen, ahol az egyik fotót készítette, és kissé felháborodott, mivel ő nem az "erkélyről dobálós" fajta, de a fölöslegessé vált karácsonyfákat nem tudják máshova vinni, az elszállítók pedig nemes egyszerűséggel nem szállították el. Kissé paradox, de ez a helyzet. Ez a síránkozás pedig, hogy ki mit lop és mennyit, már nagyon unalmas..tipikus mentalitás itthon sajnos, higyje el, ez amióta világ a világ, így megy. No egyet közel sem értek vele, de itt is visszaköszön, hogy minek foglalkozzak ennyit olyannal, amin nem tudok változtatni. Ehelyett inkább a civil mozgalmakat kellene favorizálni, akik virágokat ültetnek az utcákon, és rendben tartják a környezetüket. A mi utcánkat/az én házamat bárki megnézheti, büszkén vállaljuk, hisz gyönyörű. Ha pedig ennyire szúrja a szemét, kezdeményezzen, pályázzon, vagy csináljon bármiféle hasznos dolgot, ne egy alig olvasott blogon vagdalkózzon a szerkesztő úr. Nem tudom Ön hol lakik a városon belül, de iktathatna egy kis pozitívumot az életszemléletébe. Üdv.

    VálaszTörlés
  5. A félreértés elkerülése véget nem tisztem senki mellett kiállni, a fotók amik illusztrálják a "bajokat" sajnos valós dolgok. Én is szembesültem velük nap mint nap, mint egyszerű városi polgár. Nem voltam Barcelonában, de abban is biztos vagyok, hogy minden városnak vannak elhanyagolt részei. A lakótelepi fotó gondolom nem egy adott személyt minősített, hanem a kialakult helyzetre próbált rávilágítani - gondolom én. A dolgok rendbehozatalát tekintve pedig megvannak az arra megfelelő személyek, no persze érdekes módon a felújított átadni valók valahogy mindig a kampányidőszak vége felé készülnek el. Ilyenkor jöhet ünnepélyes játszótér (stb. avatás). De igaz, örüljünk hogy van. A stílus meg maga az ember dehát nem vagyunk egyformák. Én azért észreveszem a jót is ebben a városban. Azt is amikor a nyári zápor elöntötte a Dumtsa - Kucsera - Jókai utcai részeket, de azt is amikor láttam hogy a piactéren felújították az árusító standokat.

    VálaszTörlés